Mohamed Achemlal

Bokstrainer/Personal Trainer


Ervaring: 10 jaar
Specialisatie: Mexicaanse boksstijl, Personal Training, Kracht- en conditietraining

Over mij

Mijn naam is Mohamed Achemlal en ben ruim 10 jaar actief in de boks- en sportwereld! Na jaren lang met veel plezier zelf gesport (boksen, kickboksen en bodybuilding) werd het tijd om mijn droom werkelijkheid te maken en mijn eigen boksschool op te starten en mijn visie uit te werken over hoe ik denk dat boksen en sporten moet zijn. Dit alles door mijn eigen ervaringen en de opleiding die ik volg bij de Nederlandse Boksbond.

Door deze combinatie is mijn kennis over boksen, kracht- en conditietraining zeer uitgebreid en heb ik veel middelen om jou te helpen met jouw doelen.

Mijn vaardigheden

Wil je de Mexicaanse boksstijl leren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zowel in een groepstraining als individueel (personal training) leer ik je de vaardigheden en technieken uit de Mexicaanse bokswereld. Ervaar ook hoe boksen echte hoort te zijn!

Of je nu wilt aankomen, meer spiermassa creëren of juist focussen op kracht, wil help je vooruit. Door mijn eigen ervaring als bodybuilder ken ik alle ins and outs van de fitness wereld. Ik begeleid je naar jouw doel.

Conditie, doorzettingsvermogen en kracht gecombineerd in 1 workout. Tijdens deze intervaltraining bepaal jij zelf de intensiviteit van de training. Maar we gaan uiteraard voor het maximale en halen het beste uit de workout. Ga de uitdaging aan met jezelf!